OVER ONS

Bent u op zoek naar high-end content voor online media, televisie of corporate? Bij YOU ASK WE FILM bent u aan het juiste adres!

YOU ASK WE FILM is een allround en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in high-end oplossingen en producties voor online media, televisie en corporate. Ons team bestaat uit freelance mediaprofessionals, actief voor o.a. RTL Nederland, SBS, NPO, MTV en National Geographic. Wij beschikken over cameramensen, editors, gecertificeerde drone-operators, 360° stitchers, fotografen, licht- en geluidstechnici, producenten, schrijvers, stemacteurs en presentatoren. Dankzij een groot en in de loop der jaren opgedaan bestand, beschikken wij over een zeer uitgebreid media- en BN'er-netwerk.

Oprichter Richard Ligthart is zelfstandig cameraman en producent en actief sinds 1998. Tussen 2007 en 2016 was hij tevens actief als film- en entertainmentjournalist en schreef hij artikelen en produceerde content over films, muziek, evenementen, theater, persmomenten en interviews met sterren als Dwayne 'The Rock' Johnson, John Malkovich, Mark Wahlberg, Cameron Diaz en Richard Gere.

Wij draaien voor zowel Nederlandse als internationale opdrachtgevers over de hele wereld. Zo zijn wij actief in de Verenigde Staten, Spanje, Frankrijk, Griekenland, Italië, Tsjechië, Rusland, Duitsland, Oostenrijk, Australië en het Verenigd Koninkrijk.

Tevens verzorgen en fixen wij opnames van congressen, conferenties en televisie-opnames in Nederland voor internationale producenten. Deze vinden voornamelijk plaats in RAI Amsterdam, Rotterdam Ahoy, Beursgebouw Eindhoven, MartiniPlaza Groningen, Jaarbeurs Utrecht en World Forum Den Haag.

nl_NLDutch